Přístup
2.4 Grant Access to users¶
Administrative users need to share interventions for other users to access by granting either view only, view and edit or deny access to the specific intervention.

A user or a user group can be granted one of the following access:
i) Může prohlížet a upravovat: Každý uživatel, který má přístup s tímto oprávněním, má udělen přístup a může upravovat nebo měnit podrobnosti jakéhokoli sdíleného zásahu, včetně změny nastavení položek v něm. Tento přístup by měl být udělen pouze administrativním uživatelům.
ii) Může pouze zobrazit: Administrativní uživatelé by měli vybrat tuto možnost, aby mohli sdílet zásah s uživateli, kteří mají mít přístup k grafu BNA a analýze podúrovně a zadávat hlavní příčiny. Pro kontext aplikace BNA je uživatelům na jakékoli úrovni v hierarchii organizačních jednotek udělen pouze pohled, u nichž se nepředpokládá, že budou provádět žádné změny nastavení.
iii)Žádný přístup: Uživatelé s touto možností úrovně přístupu mohou mít přístup k aplikaci BNA, ale nemají přístup k vytvořenému zásahu.

2.5 Saving Configurations¶
Poté, co je administrátor spokojen s filtry, které použil pro zásah, měl by je uložit pro zásahy.
The administrative user should select the “Save” button; highlighted in blue color, to save the configurations for users to perform analysis.
After saving, the user is able to view the Bottleneck Analysis chart, Bottleneck Sub-level Analysis and the root cause Analysis based on the created intervention.

Uživatel se však také může rozhodnout pro uložení a ukončení výběrem tlačítka Save and Exit (Uložit a ukončit) nebo výběrem tlačítka Exit Without Saving (Ukončit bez uložení) pro zrušení dosud provedené práce a ukončení nebo zahájení znovu.
Note: Editing and saving configurations of a shared intervention will reflect the new configurations to respective users with whom the intervention has been shared with.